Monsterzege voor Alkmaarsche Boys A1 (0-15)

27 maart 2011 0:00

HEILOO – De A-junioren van Alkmaarsche Boys hebben zondagmiddag fors uitgehaald. De titelkandidaat van de tweede klasse kwam op het veld van De Foresters in Heiloo zelfs in de dubbele cijfers terecht. Door met 0-15 te zegevieren zorgde de ploeg van trainer Erden Yar voor de tiende zege op rij, en tevens de grootste overwinning van dit seizoen. Voor Alkmaarsche Boys A1 was dit de laatste uitwedstrijd in competitieverband. Komende donderdag speelt het team nog wel in de beker een uitduel bij De Rijp. In de competitie resten nog vijf thuiswedstrijden waarin de Boys op jacht gaan naar de titel.

\"\" \"\"

Een echte wedstrijd werd het nooit op deze zonnige middag in Heiloo. De thuisploeg hield twintig minuten stand, vooral omdat Alkmaarsche Boys enkele ruime kansen om zeep hielp. In het tweede gedeelte van de eerste helft draaide de Boys-trein echter op volle toeren. Zes goals –allen voetballend tot stand gekomen- maakte de ploeg nog voor de rust. De mooiste hierbij kwam op naam van Robert Kaag die een geweldige assist van Jesse Madder in de kruising joeg. In de tweede helft bleek de verdediging van de thuisploeg helemaal een open huis en kwam Alkmaarsche Boys dik in de dubbele cijfers. Totdat men er aan alle kanten genoeg van had en de scheidsrechter de wedstrijd voortijdig beëindigde. Een grote tegenvaller was nog wel het uitvallen van Jesse Madder met een knieblessure. Achteraf bleek het gelukkig niet al te ernstig, en kan hij hopelijk donderdag alweer van de partij zijn bij de bekerwedstrijd in De Rijp.

A-JUNIOREN 2e KLASSE K

De Foresters A1 – Alkmaarsche Boys A1 0-15 (0-6)

Doelpunten: Volkan Kilic (5x), Emre Eryilmaz (3x), Robbert Kaag (2x), Tarik Marzak (2x), Kemal Gundugdu, Anouar Mousaoui, eigen doelpunt.