Alkmaarsche Boys verliest van RKAV Volendam

22 november 2010 0:00

Boys 1 heeft zondagmiddag geen goede zaken gedaan, op eigen veld waren de aanvallers uit Volendam efficiënter dan die uit Alkmaar.

\"\"  \"\"
In de beginfase kreeg Raymond Brandsma twee aardige kansen die er helaas niet in gingen.
De RKAV opende de score in de twintigste minuut, en na de gelijkmaker van Huub Slort liepen de Volendammers uit naar 1-3.
Vlak voor rust scoorde Vinnie van den Berg de aansluitingstreffer uit een vrije trap.
In de tweede helft scoorden beide ploegen één keer wat de eindstand op 3-4 bracht.
Klik hier voor het verslag op de site van Volendam.