Kaasstad toernooi, strijd om zilveren kaasberry in volle gang

13 augustus 2010 0:00

De eerste wedstrijden van het jaarlijks terugkerende Kaasstad Toernooi zijn gespeeld,
Fortuna Wormerveer, Hugo Boys, Oosthuizen, en organiserende vereniging Alkmaarsche Boys strijden elk met hun eerste en tweede elftal om de felbegeerde zilveren Kaasberry.
Woensdagavond barste de strijd los met de tweede elftallen. Hugo Boys 2 won met 2 - 0 van Fortuna Wormerveer,
Alkmaarsche Boys 2 kwam vlak voor rust met twee fraaie treffers voor te staan. In de tweede helft wist een fel Oosthuizen toch nog de volle winst naar zich toe te trekken. 2 - 3 was de eindstand.
Peter Heins heeft foto\'s gemaakt die u onder de rode knop "Foto\'s" kunt bekijken.

\"\"

Donderdagavond speelden de eerste elftallen hun wedstrijden, Hugo Boys en Oosthuizen deelden de punten na een 3 - 3 eindstand en penalty\'s moesten uitmaken wie als winnaar de kruisfinales gaan spelen.
Oosthuizen won de reeks.
Alkmaarsche Boys 1 won zeer overtuigend van Fortuna Wormerveer, 7 - 2.
Komende zondag zijn de kruisfinales, om 11.00 uur speelt Alkmaarsche Boys 2 tegen Hugo Boys 2 en Fortuna 2 tegen Oosthuizen 2.
Om 14.00 uur zijn de wedstrijden van de eerste elftallen, Alkmaarsche Boys neemt het op tegen Hugo Boys en Fortuna zal ongetwijfeld na de nederlaag van donderdag Oosthuizen proberen te verslaan.
Na de prijsuitreiking barst het langverwachtte promotiefeest los met een uitstekende live act.