Boys gelijk tegen Blauw Wit (4-4) - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys gelijk tegen Blauw Wit (4-4)

Boys gelijk tegen Blauw Wit (4-4)

1 september 2004 0:00


Dinsdagavond 31 augustus speelde Alkmaarsche Boys een oefenwedstrijd tegen Blauw Wit, een zaterdagvereniging. Alkmaarsche Boys starte redelijk en had in het begin veel balbezit. De Boys kwam na een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Thijs Lekkerkerker. Hierna kwam een fase waarin de Boys positioneel niet sterk speelde en spelers van hun plek afliepen. Een persoonlijke fout werd daarom ook direct afgestraft en men ging rusten met 1-1.
De tweede helft werd er redelijk gevoetbald door beide ploegen als was het Blauw Wit die bleef scoren omdat spelers soms kozen voor een moeilijke oplossing. Blauw Wit liep uit naar 1-3. Een kwartier voor tijd was het Thijs Lekkerkerker die de Boys op 2-4 bracht. Hierna volgde een corner die knap door Jeffrey Balai werd ingeschoten 3-4 en Alkmaarsche Boys ging voor de gelijkmaker. En die kwam ook. Het was Tim Suikerbuik die via het hoofd Alkmaarsche Boys op 4-4 bracht. Een knappe prestatie voor deze jonge ploeg waarbij vele vaste waarden van het vorige seizoen naast de kant stonden. Opvallend was het spel van laatste man Arno Baas die overgekomen is van de A1-selectie, die vrijwel foutloos de defensie leidde en de gaten dichtliep.

Komende week zal toch echt de definitieve groep bekend worden gemaakt wie er zal starten in het 1e en welke spelers in eerste instantie in het tweede. Dat dit toch mogelijke verrassingen mocht leiden is volgens ons aan de opstellingen van de laatste wedstrijden zeker te verwachten. Wij houden u op de hoogte! (mk)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!