Alkmaarsche Boys speelt gelijk in Schagen

11 oktober 2009 0:00

Het eerste elftal van Alkmaarsche Boys speelde met 2-2 gelijk tegen SRC in Schagen. Waar het in de eerste helft enigszins onder druk stond door SRC, was het toch Alkmaarsche Boys die vlak voor rust door een goal van Thijs Lekkerkerker op een 0-1 voorsprong kwam. In de tweede helft ging het meer gelijk op maar door een ongelukkige goal kwam SRC op gelijke hoogte en door een schot uit het zicht van keeper Dennis Pluijmers kwam SRC zelfs op een 2-1 voorsprong. Lange tijd leek het op dat SRC met 3 punten de wedstrijd afsloot, maar het was toch Danny Gouwentak die de 2-2 binnenschoot na een fraai genomen vrije trap. Na dit doelpunt kwam er ruimte voor beide teams en de wedstrijd kan alle kanten op gaan. Er waren kansen voor beide partijen, maar ondanks zo\'n 7 minuten extra speeltijd moesten de punten worden gedeeld. (mk)