Uitslagen & programma - v. v. Alkmaarsche Boys

Uitslagen & programma

Uitslagen & programma

17-10-2021                          KSV 2 - Alkmaarsche Boys 3                1-5

Een uitwedstrijd bij KSV 2, de wedstrijden winnen wij de laatste jaren wel, maar echt makkelijk gaat het niet altijd. Is het misschien wat onderschatting? Het was weer een klein beetje puzzelen om 13 man te hebben. De nog licht geblesseerde Ferry ging op doel en als een klein kind in een speelgoedwinkel had hij het heel goed naar zijn zin.

In de wissel begonnen vandaag Rico en Edwin, de invallers Ryan in de spits en Jaball als rechtshalf. Op het wat lange gras van het A veld (tegenwoordig is er ook kunstgras bij KSV, C-veld) begonnen wij voortvarend en kwamen al heel snel op 0-1. Jaball maakte een prima actie aan de rechterkant en zijn hoge voorzet kwam helemaal bij de 2e paal waar Pascal, helemaal vrij, binnen tikte. Het vooral jonge en jeugdige KSV, spelers waren niet ouder dan 20, bracht veel enthousiasme in hun spel, maar echt een idee zat er niet achter. Het was eigenlijk te hopen dat de bal een keer goed viel voor ze of dat wij een fout maakte. Dit gebeurde helaas ook af te toe, wij maakte het elkaar af en toe lastig waardoor KSV wat spaarzame kansen kregen. Ferry liet hier zien ook te kunnen keepen, wat kan hij eigenlijk niet? Op deze manier wordt hij echt de h… van het elftal. Ook wij kregen nog een paar prima kansen, waar de beste was van Jaball, hij ging alleen op de keeper af, maar had misschien wel te veel tijd waardoor hij uiteindelijk niet meer wist wat de beste oplossing was. Vlak voor rust viel Pascal helaas uit vanwege (weer) zijn lies, Rico kwam in het veld. Ruststand 0-1.

In de rust spraken wij met elkaar af elkaar beter in te spelen en elkaar wat makkelijker te maken. De andere wissel was Edwin voor Jaball, Rasjid naar rechtshalf en Edwin back.


De 2e helft begon n​et als de 1ste helft voortvarend, het was Rasjid die in 16 van de tegenstander was te vinden en met links de bal met gevoel in de verre hoek plaatste, 0-2. Kort daarop maakte wij ook de 0-3. dit keer was het Jerry die als laatste man was doorgeschoven en het laatste tikje gaf na een prima actie van Vinnie en voorzet van Barry. De 2e helft speelden wij ook een stuk rustiger en lieten de bal veel beter rond gaan, KSV kwam er nauwelijks aan te pas. Het rondgaan van de bal, werd keeper Ferry ook in betrokken, het was te zien dat hij het naar zin had, paar kapbewegingen had hij in huis en zelfs wat passeeracties helemaal aan de zijlijn. Uiteindelijk maakte wij de 0-4 door Ryan, na een prima voorzet van Rob en de 0-5 was van Barry, die de bal koeltjes in de hoek schoof. Vlak voor tijd waren wij toch wat te makkelijk achterin en viel de bal wel een keer goed voor KSV, wat een 1-5 eindstand betekende.


Prima potje, 3 punten en op naar volgende week, bekerwedstrijd in Amsterdam.Datum Tijd Thuis Uit Type Uitslag Info
03 sep 14.30 Alkmaarsche Boys 3 DTS 2 be 3-0
10 sep 12.45 Sporting Krommenie 3 Alkmaarsche Boys 3 be 6-0
01 okt 12.30 Castricum FC 4 Alkmaarsche Boys 3 co 3-2
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!