Nieuws - v. v. Alkmaarsche Boys

Nieuws

Nieuws

Zeemacht-Alkmaarsche Boys gestaakt na blessure scheidsrechter

3 december 18:15  De wedstrijd Zeemacht - Alkmaarsche Boys is zondag na pakweg een uur spelen gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter. De stand was op dat moment 3-1 in het voordeel van Zeemacht.meer »

51x gelezen

Werkzaamheden aan tribune

1 december 15:45  De komende periode is de firma Schot in opdracht de gemeente Alkmaar bezig om de tribune te reconstrueren. Het plan is om aan beide zijden een stuk af te breken, het middelste gedeelte blijft behouden.

62x gelezen

Alkmaarsche Boys gaat op bezoek bij Zeemacht

30 november 19:30  IJs en weder dienende gaat Alkmaarsche Boys zondag voor een uitwedstrijd naar Den Helder. Daar treft men Zeemacht dat na een meizame competitiestart zijn draai lijkt te hebben gevonden in de vierde klasse.meer »

69x gelezen

"Kratje Trap" van NH Sport met Boys 3 staat online!

29 november 15:15  Met een dikke knipoog doen elke week Noord-Hollandse teams mee aan Kratje Trap. Toch is in deze lollige rubriek het competitieve element nooit ver weg. Dat geldt ook voor de voetballers van Alkmaarsche Boys 3. Een rechtspoot op rechts, een linkspoot op links en veel ervaring in het midden. Het trio heeft zich goed voorbereid en dat werpt z'n vruchten af. "Schitterend."meer »

54x gelezen

Popquiz Alkmaarsche Boys met veel prijzen en veel deelnemers

28 november 16:15  Vrijdag 1 december is het zover en staat de popquiz van Alkmaarsche Boys voor de elfde keer op het programma. Het aantal teams loopt snel op, maar er is nog steeds plaats. Meedoen is ook niet eens echt nodig.meer »

175x gelezen

Alkmaarsche Boys schiet met scherp tegen De Koog (8-0)

27 november 10:00  ALKMAAR - Alkmaarsche Boys heeft flink uitgehaald in de thuiswedstrijd tegen De Koog. De eilandbewoners kwamen er op Sportpark Overdie geen moment aan te pas en kregen liefst acht doelpunten om de oren: 8-0. meer »

83x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!