Verslag oliebollentraining - v. v. Alkmaarsche Boys

Verslag oliebollentraining

Verslag oliebollentraining

4 januari 2009 0:00


Wij Nico, Stefan, Joop, Eef en Marinda moesten voor onze curces een toernooi in elkaar zetten. Na overleg met de boys hebben we gekozen voor een 4 tegen 4 toernooi. Na een vergadering kreeg iedereen zijn eigen taken.

27 dec 2008 was het dan zo ver, Ja na 2de kerstdag moesten we al om 10 uur bij de boys zijn, pffff wel vroeg hoor. Maar we waren er. We moesten de spullen klaarzetten de velden gereed maken, waar nog een enkele twijfel was of wel wel of niet zouden gaan balllen. Maar het ging door , hoe koud het ook was. De kids zijn echte bikkels.

Om half 12 druppelde de eerste mensen binnen. JongHolland waarmee we het toernooi samen deden kwamen ook mooi op tijd. De groepen werden ingedeeld en zo rond 12.15 begonnen we met de aftrap. iedereen begon heerlijk te ballen.

Je zag gewoon dat de kinderen het leuk vonden, maar het was wel koud. na 2 wedstrijden kregen de Fjes het toch wel erg koud, dus die kinderen kregen de keus om wel of niet meer te ballen of spelletjes te doen. Nou koud of niet ze wilden toch ballen. ( zullen de ouders het niet koud hebben gehad, hahaha)

Om even over half 2 waren we klaar. Alle kinderen naar binnen en toen was het oliebollen eten, nou die bollen gingen er goed in bij de kinderen, maar ook bij de ouders.

Er kwam nog een prijs uitreiking, Almaarsche boys had er 2 gewonnen en JongHolland had er 2 gewonnen, Gefeliciteerd. De reactie waren postief en Jong Holland wilde dit wel vaker zo doen, het was ook erg gezellig.

Het was een geslaagd toernooi, met hier en daar een obstakel, maar daar hebben de kinderen niets van gemerkt. en zo hoort het.

Tevens willen we iedereen bedanken die ons deze dag hebben geholpen, om het te laten slagen. Waar waren we zonder jullie!!!!!!!!!!

Bedankt.

De studenten
(db)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!