Alkm.Boys 1 onderuit bij SRC; 4-2

22 september 2008 0:00

Na een goede trainingsweek, prachtig voetbalweer en de motivatie om het zure verlies van vorige week te doen vergeten, konden de rood-wit geblokten wederom helaas niet de drie punten mee nemen naar de Kaasstad.
Zonder de geschorste Mathijs Rempt, geblesseerde Semmy Kaabi en Nick Stapper die speelminuten in het 2e mocht opdoen, was het Alkmaarsche Boys die in de '28 minuut op 0-1 kwam door een doelpunt van Jody Dap. Nog geen 4 minuten later kon door een persoonlijke fout een speler van SRC doorlopen en scoorde vlak voor rust de 1-1.

In de tweede helft kwam de Boys weer pijlsnel op een 1-2 voorsprong na een goede actie van wederom Jody Dap. Door onverklaarbare redenen kwam Alkmaarsche Boys minder in het spel en werd er verdedigend niet altijd even scherp gedekt. SRC maakte hier gebruik van en scoorde binnen 2 minuten zowel de 2-2 als de 3-2.
Het leed werd helaas nog iets groter toen vlak voor tijd de spits van SRC in de '89 minuut nog de 4-2 mocht scoren, wat zijn 3e goal van de wedstrijd werd. De tweede wedstrijd verloren, maar de wil in de groep is groot en het vertoonde spel in aanvallend opzicht biedt mogelijkheden. Als men erin slaagt om verdedigend ook de boel echt 'op slot' te gooien, dan moet het toch mogelijk zijn om komend weekend thuis in de 'Overdie' 3 punten in de tas te stoppen.