De beste voetballer van Alkmaar 2008 - v. v. Alkmaarsche Boys

De beste voetballer van Alkmaar 2008

De beste voetballer van Alkmaar 2008

3 mei 2008 0:00


De afdeling Voetbal van de omnisportvereniging Alcmaria Victrix organiseert in de voorjaarsvakantie op donderdag 8 mei 2008: De beste voetballer van Alkmaar 2008; de financiƫle opbrengst van deze activiteit zal worden overhandigd aan een vertegenwoordiger van de Stichting Spieren voor Spieren.

Alcmaria Victrix bestaat dit jaar 110 jaar. In het kader van Sport & Gezondheid organiseert ze een aantal activiteiten op haar vernieuwde sportcentrum aan de Egmonderhout.

Iedere jeugdspeler uit Alkmaar en omgeving wordt uitgenodigd om mee te doen aan dit unieke individuele voetbalkampioenschap. Deelnemers aan dit festijn worden ingedeeld volgens de KNVB-klassen. Dus van F-pupil tot A-junior.

Er zijn diverse onderdelen waarop gestreden wordt, waaronder: hooghouden, slalom, koppen, afstand schieten, punten schieten, hardste schot. Elke leeftijdsklasse levert 1 winnaar op.
De kans dus om jezelf te profileren!

Begeleiding en beoordeling vinden plaats door ervaren en gediplomeerde trainers. Andere activiteiten zullen deze spektakeldag omlijsten. Inschrijving via: www.debestevoetballervan.nl.

Wil je meedoen: Schrijf je in of meldt je aan via het inschrijfformulier of 0226-399748.
(db)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!