Prima dag op intercultureel zaalvoetbaltoernooi - v. v. Alkmaarsche Boys

Prima dag op intercultureel zaalvoetbaltoernooi

Prima dag op intercultureel zaalvoetbaltoernooi

17 december 2007 0:00


Afgelopen zondag werd er een intercultureel zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in sporthal Oosterhout onder de naam "Overdie Prachtwijk". Alkmaarsche Boys was gevraagd om 2 teams in te schrijven, nl 1 team van 10-12 jaar en 1 team van 12-14 jaar. Het was de bedoeling dat in elk team minimaal 2 meisjes zouden voetballen en minimaal 2 culturen aanwezig zouden zijn. Het zou tijdens dit toernooi niet gaan om de resultaten, maar om te laten zien hoe je samen met elkaar omgaat.

Team 10-12 jaar bestond uit: Dominique Bieman; Quinty de Buijzer; Darcey Kuiper; Bruno Joao Joaquim, Nonchi Chirino, Attila Tayru, Hakan Bekdemir, Nordine Breuker en Mourad Ouameur. Zij stonden o.l.v. topcoaches Eef Kuiper en Marinda Nijdam. Dit team won de belangrijkste prijs van het toernooi, nl de Fair Play prijs. Jongens en meiden: van harte gefeliciteerd !! Zij ontvingen een slagroomtaart, die in de kantine van Alkmaarsche Boys werd aangesneden. Ook krijgt het winnende team binnenkort een rondleiding door het AZ-stadion.

Het tweede team (12-14 jaar) bestond uit: Sharon Liefaard, Marielle van Hal, Moustapha ait Sarmane, Pim Kerssens, Joshua Trenidad, Hamza Kaiss en Rashit Domacasse en stond o.l.v. onze andere topcoach Houssain ait Sarmane (en Ermand Trenidad). Ook dit team heeft goed en disciplinair gespeeld en heeft ook een goede indruk achter gelaten.

Tijdens het toernooi was ook een van de talentvolle scheidsrechters van Alkmaarsche Boys aan het fluiten, nl Bunjamin Aykan. Hij deed dit niet onverdienstelijk. Bunjamin, nog bedankt.

Het jeugdbestuur is trots dat wij zulke spelers en begeleiders in onze gelederen hebben. De organisatie was goed: alle spelers kregen bij aanvang een lunchpakket uitgereikt en na afloop was er voor iedere speler een vaantje. Verder verliep het toernooi op rolletjes; de teams speelden veel wedstrijden en waren dus lekker bezig.

Al met al een leuke dag en een goede promotie van Alkmaarsche Boys.
(db)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!