Versterkingen voor selectie welkom - v. v. Alkmaarsche Boys

Versterkingen voor selectie welkom

Versterkingen voor selectie welkom

30 mei 2007 0:00


Het Amsterdamse De Meteoor zal komend seizoen niet zoals Alkmaarsche Boys dit sezioen als 4e klasser in de landelijke KNVB beker uitkomen. De Amsterdammers promoveerden via de na-competitie naar de 3e klasse. Ook de eerdere bekertegenstander Victoria is gepromoveerd naar de 3e klasse via de na-competitie. Ook FC Den Helder, dit seizoen competitietegenstander, is via de na-competitie gepromoveerd.
Vorig seizoen promoveerden ook al de bekeropponenten Zaanlandia, RKAV Aalsmeer en DHC'04 naar een hoger niveau en dat terwijl De Boys als overwinnaar in de strijd met deze ploegen naar voren kwam.
Komend seizoen wordt het dus tijd dat Alkmaarsche Boys een stapje omhoog doet. Hiervoor zijn versterkingen nog altijd van harte welkom. Tot as donderdag kan er nog worden ingeschreven bij Cor Smit en/of Johnny van Bochove. Om uiterlijk 23.00uur zal er nog een auto richting Amsterdam gaan om de laatste overschrijvingsformulieren voor spelers die bij De Boys willen voetballen bij de KNVB in te leveren! (es)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!