Sterk staaltje Boys 9

22 april 2007 0:00

Waar Boys 9 al wekenlang voorsprongen weggeeft alsof het Sinterklaas is, werd er deze zondag eens uit een ander vaatje getapt. Na een slordige en slappe 1e helft was daar een 3-0 achterstand in de uitwedstrijd bij GSV 2. De tweede helft kwam Boys 9 met een foutloze Quarter Pounder in de goal zeer sterk terug tot een 3-5 overwinning. In de laatste minuten werd er zelfs nog met tien man gescoord.
Er wordt nu gefluisterd dat Boys 9 voor volgend seizoen een nieuwe taktiek gaat toepassen. Geen voorsprongen meer met rust (die worden immers toch weggegeven), maar eerst op achterstand en dan de tweede helft vlammen!!! (es)