Zondag 1 - Berdos 1-1

31 oktober 2004 0:00

Alkmaarsche Boys 1 heeft met 1-1 gelijk gepeeld tegen Berdos. In een voor het publiek attractieve wedstrijd was de 1e helft voor de Boys. Dat het net slechts eenmaal bolde, door een treffer van Tjerk Postma, was gezien het aantal kansen jammer voor onze jongens. De 2e helft kwamen onze gasten beter in de wedstrijd. Diverse malen verschenen de Bergenaren vervaarlijk voor de goal. Er was echter een penalty voor nodig om keeper Rob Zoon te verschalken. Een leuke wedstrijd waar een 4-4 eindstand ook heel normaal was geweest. Een speler van Berdos is na een overtreding zo geblesseerd geraakt dat een bezoek aan het ziekenhuis nodig was. Wij wensen deze speler een spoedig herstel toe.

Klik op Zondag 1 voor de uitslagen en bijgewerkte stand. (rn)