Jong Alkmaarsche Boys verliest thuis met 2-3

9 april 2007 0:00

Titelfavoriet Jong Alkmaarsche Boys redde het Paasmaandag niet tegen Nieuwe Niedorp 2. Op eigen veld werd met 2-3 verloren. Ondanks dit verlies staat Jong Alkmaarsche Boys 11 punten los van de nummer 2 Egmondia.
Na een gezellige en goed verzorgd Paasontbijt door de teammanagers van Jong Alkmaarsche Boys, zette trainer Arjan Huisman zijn ploeg op scherp. Helaas kwam dit niet geheel uit de verf en kwam Jong Alkmaarsche Boys na 5 minuten al op een 0-1 achterstand. Het werd zelfs ook nog 0-2, maar het was Miquel Hoepel die de 1-2 maakte vlak voor de thee. Na rust speelde Jong Alkmaarsche Boys wel beter, maar maakte diverse kansen niet af. Nieuwe Niedorp daarintegen scoorde fraai na een mooi volley en bracht de stand op 1-3.
Met nog 20 minuten te spelen mocht Sander van Kooperen het vanaf 11 meter proberen en zorgde voor de aansluitende treffer. (2-3) Helaas kwam het niet tot een gelijk spel en won Nieuwe Niedorp deze wedstrijd. Jong Alkmaarsche Boys heeft alles nog in eigen hand om kampioen te worden, maar zal nog scherp moeten zijn om het de laatste wedstrijden wel af te maken.(mk)