Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Jong Alkmaarsche Boys wint met 4-0

29 januari 2007 0:00

Jong Alkmaarsche Boys mocht wederom aantreden tegen ZAP 3, dezelfde tegenstander als een week eerder. Waar het in Breezand 2-2 werd, was het nu Alkmaarsche Boys die de drie punten in de tas kon stoppen.
Vooral in de eerste helft werd er goed gespeeld en was het als toeschouwer leuk om naar te kijken. Het was dan al snel in de 5e minuut 1-0 door een goal van Jurgen Hoepel. Niet veel later kreeg spits Rick Pauwels het op zijn heupen en schoot hard in. (2-0). Na rust ging Alkmaarsche Boys wat rommeliger met de kansen om en had zeker uit kunnen lopen naar een grotere score. Twee maal bolde het nog wel na wederom een goal van Jurgen Hoepel en van spits Sander van Kooperen. Al met al een goede wedstrijd, een verdiende overwinning en met het verlies van concurrent Egmondia is Jong Alkmaarsche Boys weer wat uitgelopen. De koppositie is weer wat verstevigd. Komend weekend speelt Jong Alkmaarsche Boys weer thuis en dan tegen VZV 2, aanvang 11.30 uur. (mk)