Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Jong Alkmaarsche Boys speelt gelijk

22 januari 2007 0:00

Het is Jong Alkmaarsche Boys niet gelukt om 2007 te starten met een overwinning. Wel werd er nog een punt behaald in het duel tegen ZAP 3.
Het was Alkmaarsche Boys wat redelijk voetbalde en diverse kansen creerden, echter zag het er naar uit dat er met een 0-0 gerust zou worden. Toch was het spits Jurgen Hoepel die in de 45e minuut de 0-1 maakte. In de tweede helft ging het gelijk op, maar door een slordig moment in de verdediging werd het 1-1. Alkmaarsche Boys kwam wel weer op voorsprong na een goal van Remy Tesselaar, maar ZAP kwam vlak voor tijd toch nog langszij en zette de 2-2 op het scorebord. (mk)