Alkmaarsche Boys 1 verliest van WGW

11 oktober 2004 0:00

Het was vandaag niet de wedstrijd van onze jongens. De eerste helft was voor WGW en op de 0-2 voorsprong viel weinig af te dingen. In de 2e helft kwam de Boys wat beter in de wedstrijd. Via een counter scoorde WGW echter wel de derde. Alkmaarsche Boys kwam zo’n 20 minuten voor tijd op 1-3 door een mooie goal van Tim Suykerbuyk. Vlak daarna kreeg de Boys een terechte penalty welke helaas gestopt werd. Uit de daarop volgende aanval scoorde WGW de vierde van de middag. Tim wist, door goed doorzetten, nog een keer te scoren waarmee de eindstand op 2-4 kwam. Volgende keer beter mannen!

Klik op Zondag 1 voor de uitslagen en bijgewerkte stand. (rn)