Doelpuntloos gelijkspel voor eerste elftal

17 september 2006 0:00

Een felle start van Berdos overrompelde Alkmaarsche Boys enigszins, het leverde de Bergenaren binnen tien minuten twee goede mogelijkheden op maar de ploeg profiteerde daar niet van. Hierna kreeg De Boys weer meer grip op de wedstrijd en ging het tot aan de rust gelijk op waar beide ploegen niet echt grote kansen wisten te creƫren.
Trainer Cor Smit had in het elftal enkele wijzigingen aangebracht en deze pakten niet verkeerd uit. Het team voetbalde zeker na de rust een stuk beter dan twee weken geleden tegen Hollandia T. In deze tweede periode van de wedstrijd zette De Boys steeds meer druk op het Berdos doel en de veel te hard spelende Bergenaren, die met drie gele kaarten nog goed weg kwamen, moesten regelmatig aan de noodrem trekken.
Toch konden de Alkmaarse spitsen het doel niet vinden, zelfs niet toen Sercan Alcu alleen op het doel af kon. De jonge spits, eerder deze week nog goed voor drie treffers in het beker treffen met Alcmaria, treuzelde te lang en wist vervolgens collega-spits Halit Cam niet te bereiken door een goede interceptie van de Berdos verdediging. Na het laatste fluitsignaal stond de beginstand van 0-0 nog op het scorebord, en moet de ploeg nog steeds wachten op de eerste overwinning die hopelijk volgende week in Julianadorp zal volgen. (jvb / es)