Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zevenklapper in Stompetoren!

5 februari 2023 18:15

STOMPETOREN - Alkmaarsche Boys heeft voor de tweede keer dit seizoen met ruime cijfers van SSV gewonnen. Na de 6-0 thuisoverwinning deed men het in Stompetoren nog eens dunnetjes over met een onvervalste zevenklapper.

De toon werd al snel gezet toen Pablo Sandes de Oliveira al na twee minuten de score opende. Door twee treffers van Levi Koenders en een benutte strafschop van Illias Ait Kassi gingrn de Boys met een comfortabele 0-4 voorsprong de rust in.

In de tweede helft was het Sercan Yilmaz die met een loepzuivere hattrick de eindstand op 0-7 bracht.

Komende zondag 12 februari speelt Alkmaarsche Boys thuis tegen RKVV Zwaagdijk (14.00 uur)