Succesvolle oliebollenactie - v. v. Alkmaarsche Boys

Succesvolle oliebollenactie

Succesvolle oliebollenactie

5 januari 2023 9:30


23 en 30 december 2022

Voor het 4e achtereenvolgende jaar organiseerde de sponsorcommissie weer een succesvolle oliebollenactie.

Voor het eerst kon gebruik worden gemaakt van een QR-code om bestellingen te plaatsen op een website met een webshop. Zo werd het eenvoudiger bestellen; veel leden, bedrijven en vrienden maakten hier gebruik van. Je kon ook aangeven of je het bezorgd wilde hebben of in de middag kwam afhalen. Daarnaast was er ook nog onze verkoop bij de Sligro Alkmaar waar we weer met onze oliebollenkraam stonden.

Op vrijdag 23 en 30 december werden er ca. 5000 olie/krentenbollen gebakken door Eric, Martin, Peter en Mike. Deze heren waren op beide dagen om 02.30 uur al aanwezig in de kantine.

Op 30 december waren ook de spelers van het Walking Football aanwezig om een potje te voetballen; zij kregen bezoek van het NHD. Hou binnenkort de zaterdageditie van deze krant in de gaten!

Vanaf 16.00 uur was er op beide dagen een instuif in de kantine om nog even iets met elkaar te drinken en daar werd goed gehoor aan gegeven, al was het de 23ste door het slechte weer niet megadruk maar wel gezellig.

Al met al waren het 2 succesvolle dagen met in totaal ca. 30 vrijwilligers die dit realiseerden en er gezellige dagen van maakten.

Sponsoren Sligro Alkmaar, Alkmaarse Notenbranderij en Theo Schilder Tweewielers Alkmaar heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage.

Verder alle vrijwilligers die van deze actie een groot succes hebben gemaakt, BEDANKT!

Voor meer foto's: kijk op onze facebookpagina.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!