Alkmaarsche Boys zondag voor de beker - v. v. Alkmaarsche Boys

Alkmaarsche Boys zondag voor de beker

Alkmaarsche Boys zondag voor de beker

9 mei 2006 0:00


Zoals bekend speelt Alkmaarsche Boys nog steeds in de eindrondes van het bekertoernooi. Door het verlies afgelopen zaterdag van Voorland 1 tegen DHC'04 1 (0-4) zal DHC'04 de volgende tegenstander zijn. Deze wedstrijd zal a.s. zondag om 14.00 uur worden gespeeld in Utrecht. In de Alkmaarsche Courant van maandag 8 mei stond een verkeerde datum!! Dit was wel de vastgestelde dag, echter hebben Alkmaarsche Boys en DHC'04 overeenstemming bereikt om deze wedstrijd a.s. zondag te spelen.

Om Alkmaarsche Boys opweg te helpen naar de volgende ronde is een grote supportersschare meer dan welkom. Voor € 5,00 kunt u mee met de bus en kunt u Boys 1 steunen. De bus vertrekt om 12.00 uur! Wilt u mee? dan vragen wij u tijdig contact op te nemen met Cor Bijleveld en Piet v.d. Berg. Zij zorgen er voor dat er dan voor u een plek beschikbaar is.

In het geval Alkmaarsche Boys mocht winnen dan zal de volgende tegenstander IJsselmeervogels of Spakenburg zijn. Ploegen uit de top van het amateurvoetbal. Maar eerst nog naar Utrecht. DHC'04 is dit jaar kampioen geworden in de 4e klasse, dus geheel kansloos is Alkmaarsche Boys niet!! (mk)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!