Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zinderende wedstrijd St Adelbert - Alkmaarsche Boys JO10

5 februari 2022 14:00

Na een snelle 0-2 voorsprong was de overwinning eigenlijk al binnen. Zeker gezien hoe de doelpunten tot stand kwamen. Maar Adelbert kwam toch snel terug en met de rust zelfs op voorsprong. Met een 4-2 stand in de rust was er toch voldoende vertrouwen om weer terug te komen. Echter al snel in de rust scoorde Adelbert twee keer en werd de achterstand nog groter. Maar toen ging Alkmaarsche boys vechten. Het één na het andere doelpunt werd gescoord. Zelfs een mooi doelpunt met het hoofd. Ook hield de goede keeper van Adelbert nog veel tegen anders was er dik gewonnen. Eind uitslag 6-6 ( volgens mijn telling, volgens andere 7-6). Een heel spannende tweede helft die eigenlijk gewonnen had moeten zijn.