Aangepaste Corona Maatregelen

24 november 2021 21:15


Beste sportvrienden,

Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas heeft de overheid wederom heftige maatregelen ingesteld die ons allen raken, zo ook het amateurvoetbal.

Nog even de Basisregels:
- Ziek of Symptomen? Blijf thuis en ziek uit!
- Hygiëne! Was je handen!
- Houd afstand! 1,5 meter is veilig!

Vanaf zaterdag 13 november 18:00uur gelden de volgende regels op ons complex:
- Publiek is helaas niet meer welkom bij trainingen en wedstrijden, hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de trainingen en wedstrijden zoals scheidsrechters, trainers/coaches, leiders, vrijwilligers en noodzakelijke rij-ouders;
- In de kantine en op het terras is een Corona toegangsbewijs (CTB) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht, hierbij is tevens een vaste zitplaats verplicht.
Zonder CTB kan er alleen eten en drinken worden afgehaald in de kantine waarbij het dragen van een mondkapje verplicht is. Het nuttigen hiervan mag alleen buiten het complex;
- De kantine is tot nader bericht op donderdagavond gesloten;
- De kleedkamers zijn geopend, voor alle personen van 18 jaar en ouder is ook hier een CTB verplicht. Voor kinderen welke hulp nodig hebben bij het omkleden is 1 ouder toegestaan mits in het bezit van CTB, indien geen CTB kan worden getoond is het dragen van een mondkapje verplicht.

Op verzoek dient de CTB te worden getoond, 

Let op: Er zal actief worden gecontroleerd

Het bestuur van de Alkmaarsche Boys hoopt dat u mee zult werken aan deze maatregelen, alleen op deze manier kunnen we blijven voetballen.

Met sportieve groeten,

Bestuur Alkmaarsche Boys
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!