Voorzitter Michel Kuijpers stopt eind oktober 2021 na ruim 16 jaar bestuur

22 mei 2021 11:30


Nieuws

Afgelopen bestuursvergadering heeft onze voorzitter Michel Kuijpers aangegeven te gaan stoppen per eind oktober 2021. Na ruim 16 jaar in het bestuur te hebben gezeten, waarvan bijna 11 jaar als voorzitter, is het tijd om ruimte te maken. Wij vinden dit uiteraard een enorm gemis, maar respecteren ook zijn keuze.

Michel heeft aangegeven dat hij het na zo'n lange tijd het mooi vindt en graag weer plaats maakt voor nieuwe mensen. De afgelopen tijd hebben we als club weer goede stappen gemaakt, staan we er redelijk goed voor en hopen na de zomer snel weer het 'normale' voetballeven weer op te kunnen pakken. Verder is Michel recent een nieuwe baan gestart, zijn er privé verbouwingsplannen bij hem thuis en Michel wil ook graag weer tijd maken voor andere dingen. Michel zal wel betrokken en actief blijven bij de club, maar niet meer vanuit een bestuursfunctie.

Michel heeft gekozen voor eind oktober zodat dit seizoen nog netjes afgerond kan worden, we het nieuwe seizoen nog kunnen opstarten en na de Ledenvergadering van oktober dan toch echt het moment is om te stoppen. Dit betekent dat we nog 5 maanden hebben voor het zoeken van een vervanger of dat we nadenken hoe we het beste verder kunnen gaan.

Het bestuur houdt u op de hoogte.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!