ALV gaat door maandag 26 oktober; beperkt aantal mensen

15 oktober 2020 21:45


Beste leden,

Al eerder nodigde het bestuur u uit voor de Algemene Ledenvergadering van 2020. Deze zal worden gehouden op maandagavond 26 oktober, aanvang 20.00 uur.

N.a.v. de maatregelen heeft het bestuur de afweging gemaakt en besloten om deze ALV toch door te laten gaan. Met de huidige richtlijnen mogen wij 30 mensen toelaten tot de vergadering. De afgelopen jaren blijkt dat dit voldoende is. Daarnaast wil het bestuur graag de verantwoording afleggen en niet wachten tot mogelijk 2021. Het bestuur heeft besloten om op deze korte termijn geen digitale vergadering te organiseren.

Uiteraard zullen wij alle maatregelen treffen om aan de RIVM richtlijnen te voldoen en wij zullen de vergadering ook bondig presenteren. Aanmelden vooraf is verplicht en dat kan via bestuur@alkmaarscheboys.nl. Voor de mensen die dit niet digitaal kunnen wordt verzocht één van de bestuursleden te contacten.

Indien er meer mensen zich aanmelden zullen de mensen die 'vaste' gast zijn op de ALV voorrang hebben. Bij een te hoge opkomst zal de vergadering alsnog verplaatst worden om iedereen de mogelijkheid te bieden om als lid zijn of haar stem te laten horen.

De agenda zal volgende week worden gepubliceerd.

Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!