Alkmaarsche Boys onderuit tegen Schagen United

4 oktober 2020 20:45

ALKMAAR - Alkmaarsche Boys heeft zondagmiddag de eerste nederlaag in deze competitie moeten incasseren. Schagen United bleek met 3-4 te sterk.

Alkmaarsche Boys begon goed aan het duel en kwam via een mooi schot van aanvoerder Jimi Kooge aan de leiding. Kort hierna kreeg Emre Keskin een goede kans op de 2-0, maar wist de keeper te keren. In het laatste kwartier voor rust ging het mis voor de thuisploeg. Jild Wardenaar en Brent Braaksma scoorden voor de gasten en even later gaf de scheidsrechter om onduidelijke reden een strafschop welke werd benut door Braaksma. Op slag van rust werd een schot van Chris Kranenburg van richting veranderd door Amin Charik en ging men de kleedkamer in met een 2-3 stand.

In de tweede helft probeerde Alkmaarsche Boys op jacht te gaan naar de gelijkmaker, maar Schagen United profiteerde van de ontstane ruimte en kwam een kwartier voor tijd op 2-4 door Milan Bakker. De eindstand werd bepaald door een late treffer van Amin Charik: 3-4.

Foto's : DP Sportfotografie