Seizoen Kick-off voor O10 - Oefenwedstrijden tegen Reiger Boys - v. v. Alkmaarsche Boys

Seizoen Kick-off voor O10 - Oefenwedstrijden tegen Reiger Boys

Seizoen Kick-off voor O10 - Oefenwedstrijden tegen Reiger Boys

30 augustus 2020 8:00


De eerste ‘echte’ wedstrijd na een lange tijd. Coronamaatregelen hadden wel wat invloed op de voorbereiding waar we met 21 spelers maar omkleedden bij Alkmaarsche Boys voor de uitwedstrijd tegen Reiger Boys.

Bij aankomst ietwat chaotisch….. drie Reiger Boys teams die zich zorgen maakten waar de tegenstanders bleven, terwijl de Reiger Boys terreindienst zorgzaam in het gebouw coördineert: ‘let op Corona-maatregelen’ en tegelijkertijd: ‘blijf binnen er is/komt bliksem, we beginnen gewoon even later’, Alkmaarsche Boys die met 21 spelers door elkaar aan komt lopen….

Uiteindelijk samen het veld op en samen een snelle warming up. De teamindelingen nog eens herhaald, en nog eens…. En nog eens… ;-) ja iedereen gereed voor de wedstrijdjes. Regen, Regen en Regen, buien waarmee het watertekort in een uur aangevuld zou moeten zijn.

De uitslagen (7-6, 1-8 en 8-5) zijn eigenlijk niet echt belangrijk. Wel heel belangrijk en fantastisch om te zien is de enorme betrokkenheid van de ouders, iedereen helpt elkaar op weg, iedereen bericht elkaar om mee te kunnen rijden/thuis te kunnen brengen, de één neemt scheenbeschermers mee voor de ander, dan andere ouder wil de was graag doen en/of brengt de ballen terug. Echt super om te zien én dit straalt af op al onze spelers.

  • Mahdi die in de auto heel trots vertelt dat zijn teammaatje Zakaria wel 4 keer gescoord heeft! ’Echt hé trainer! Zijn eerste keer dat hij er vier heeft gescoord in één wedstrijd’!
  • Jens die na een mooie aanval, ook zonder doelpunt, Thijs nog eens naroept: ‘Thijs wat een super pass’(steekballetje)!
  • Terwijl o10-2 de laatste minuten speelt en scoort, dat Team 10-1 en Team 10-3 die nog kijken en aanmoedigen, nog harder juichen dan de doelpuntenmaker zelf!

Andere leuke details:

  • Maud speelde haar eerste echte wedstrijd op een ‘echt veld’!
  • Ambez, Mert, Mozamel en Maud maakten hun debuut voor Alkmaarsche Boys o10!
  • Ambez zijn keeperswerk zonder handen doet ;-)
  • Doelpunten, doelpunten en nog eens doelpunten, dus komt dat zien op zaterdagochtenden.

Hopelijk is iedereen een beetje opgedroogd en opgewarmd. Jongens en meiden ga zo door! Tot dinsdag! Grtz.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!