Maandnieuws Boys 3 - v. v. Alkmaarsche Boys

Maandnieuws Boys 3

Maandnieuws Boys 3

30 oktober 2019 14:45


Oktober was een wisselende maand voor Alkmaarsche Boys 3, er werden drie wedstrijden gespeeld waarvan er slechts 1 werd gewonnen en 2 werden gelijk gespeeld. Na een aantal opeenvolgende 1e en 2e plaatsen is Boys 3 nu (hoog) in de middenmoot terug te vinden.

De eerste wedstrijd was thuis tegen Beemster 2, dit was een matig ploegje waartegen moeiteloos met 8-0 werd gewonnen. Ronald Gouwentak 3, Barry vd Mosselaar 2, Jordy Piek, Richard Wijmans, en uitblinker Thijs Lekkerkerker scoorden.

De tweede wedstrijd was bij Victoria O 2, een zware en gelijk opgaande wedstrijd; sisyfusarbeid resulteerde in een terecht 1-1 gelijkspel. De goal was van Richard Wijmans

De derde wedstrijd was tegen Koedijk 2, wederom een zware pot en wederom een gelijk spel waar beide ploegen ontevreden over waren (het zal dus wel terecht zijn geweest), 2-2 deze keer. Goals waren van Jordy Piek en Ronald Gouwentak.

Andere wetenswaardigheden:

- Tegen een zwak Beemster werd een prima wedstrijd op de mat gelegd, uitblinker was de weer geheel fitte Thijs Lekkerkerker die 4 assists gaf en nog een goal maakte.

- Victoria O was een jonge scherpe ploeg waar tegen Boys 3 het heel lastig had, de eerste helft kregen de Obdammers de beste kansen terwijl de tweede helft de beste kansen voor Boys waren. Jammer was dat de 0-1 in de 83e minuut nog werd gevolgd door een gelijkmaker.

- Nadat hij officieel was afgezwaaid mocht Ronald Slenters weer meedoen tegen Victoria O, hij had het zwaar tegen de jonge linksbuiten en was blij dat hij in de rust mocht wisselen.

- Of het door de aangetreden wintertijd kwam is niet helemaal duidelijk maar wat er in het eerste kwartier tegen Koedijk gebeurde was ten hemel schreiend, 2 doelpunten werden door lamentabel opbouwen weggegeven waardoor Koedijk erg gemakkelijk op een 0-2 voorsprong kwam. Gelukkig werd er weer karakter getoond en werd het nog 2-2.

- In de rust was het wat onrustig in de kleedkamer, Ronald Gouwentak beklaagde zich wat over het grote aantallen tikken welke hij kreeg te verduren in de 1e helft, zijn creatieve speelwijze nodigt tegenstanders natuurlijk ook wel uit hem meer te raken dan een willekeurige andere speler (wat het niet goed maakt uiteraard). Overigens was Ronald, totdat hij moest uitvallen met kramp, een plaag voor de Koedijk-verdediging en was hij de gevaarlijkste man aan Boys-zijde.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!