Overlijden lid van verdienste Roel Kroon - v. v. Alkmaarsche Boys

Overlijden lid van verdienste Roel Kroon

Overlijden lid van verdienste Roel Kroon

31 maart 2019 0:45


Nieuws

Bedroefd en geschrokken heeft het bestuur kennis genomen van het toch nog snelle overlijden van oud bestuurslid en lid van verdienste Roel Kroon. Enkele weken geleden werd geconstateerd dat Roel ongeneeslijk ziek was. Hoewel we wisten dat het niet goed ging, is er toch op de club geschokt gereageerd op het overlijden van Roel.

Roel al vele jaren betrokken bij Alkmaarsche Boys heeft ook zijn sporen zeker verdiend in het bestuur. Jarenlang was hij het gezicht als secretaris van het bestuur en als lid van het dagelijks bestuur was hij vrijwel elke donderdagavond op de club. In het weekend was Roel ook altijd wel te vinden en was vaste supporter van Boys 1. Ook vaak op de fiets, wat hij graag deed met zijn vrouw Nel.

De laatste jaren was Roel vooral actief in de zogeheten bouwcommissie en heeft vele uurtjes erop zitten met tal van klusjes. Tot vrij recent was Roel ook altijd op de dinsdagmorgen actief en kwam hij ook nog vaak op zondag bij het 1e kijken.
Voor de grote verdiensten voor Alkmaarsche Boys is Roel dan ook benoemd tot Lid van Verdienste van Alkmaarsche Boys en heeft hij ook de Gouden KNVB speld mogen ontvangen.

Roel is thuis, alwaar geen bezoek.
De crematieplechtigheid vindt plaats op dinsdag 2 april om 11.30 uur in de aula van crematorium te Schagen. Aansluitend is er gelegenheid tot condoleren in de koffiekamer.

Dit weekend zullen de vlaggen half stok hangen ter nagedachtenis van Roel. Verder zal tijdens de thuiswedstrijd van Alkmaarsche Boys 1 tegen Vrone 1 op zondag 7 april een minuut stilte worden gehouden.

Wij wensen zijn vrouw Nel, de kinderen, kleinkinderen en verdere naaste familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Wij zullen Roel missen.

Bestuur v.v. Alkmaarsche Boys
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!