Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag Kennemers JO10-3 tegen Alkmaarsche Boys JO10-2

19 februari 2019 12:45

Talenten ten onder in Beverwijk

Nadat we een week eerder voor niets waren afgereisd naar Sporting Krommenie mochten de mannen van JO10-2 hun talenten, voor het eerst in deze samenstelling, laten zien in Beverwijk. Met een verslaping en een ziekmelding waren we op tijd voor de wedstrijd en kreeg de keeper een minuut voor de wedstrijd zijn voetbalschoenen 😊.  De tegenstanders speelden al een jaar samen! Het allerbelangrijkste van deze wedstrijd zou worden: kijken naar onze kwaliteiten en zorgen dat we geen tegendoelpunten krijgen! De spelleider van de wedstrijd was het daar niet helemaal mee eens en vroeg in het veld aan de spelers van Alkmaarsche Boys of ze het veld breder wilden maken. Wij snappen waarom want we kregen gelijk twee tegendoelpunten. De Kennemers hadden een zeer goede keeper maar desondanks wisten we de 2-1 te maken.

Uiteindelijk stond het na driekwart wedstrijd 7-1 achter en hebben we de koppen bij elkaar gestoken. We deden net alsof het 0-0 stond en wisten daardoor het laatste kwart van de wedstrijd het spel te maken en hadden pech dat de keeper van de tegenstander zo goed was. Uiteindelijk scoorden we allebei een doelpunt en speelden dus gelijk! Op basis van het laatste kwart van de wedstrijd heb ik veel vertrouwen in ons team. Ik ben dan ook trots op de inzet (we hadden geen wissels) en ik weet zeker dat we wedstrijden gaan winnen.