Goede opkomst ALV en 2 nieuwe bestuursleden erbij! - v. v. Alkmaarsche Boys

Goede opkomst ALV en 2 nieuwe bestuursleden erbij!

Goede opkomst ALV en 2 nieuwe bestuursleden erbij!

16 oktober 2018 11:00


Maandagavond 15 oktober was de Ledenvergadering goed en druk bezocht en heeft het bestuur een toelichting gegeven op het vorige seizoen en werd er ook vooruit gekeken.

Het verslag van deze avond volgt nog maar de belangrijkste zaken waren:

- Alkmaarsche Boys kent wat lastige tijden, maar elk weekend wordt er nogal volop gevoetbald!
- Er gaan ook heel veel zaken goed en laten we dat vooral niet vergeten.
- Er werd een minuut stilte gehouden voor Camilla Binnendijk-Ax, Jouke de Jong, Marc vd Kort, Ab Knip en Henk de Jong.
- Alkmaarsche Boys is tevreden over de keuze met ClubCollect en roept de leden op die niet zo thuis zijn met internetbankieren om contact op te nemen
- De voorzitter deed aan de hand van foto's een terugblik op het afgelopen seizoen
- De penningmeester deed een financiele toelichting en moest een verlies melden van 4.250, euro. Tegenvallende inkomsten in vooral de kantine deed de vereniging geen goed. Aan de kostenkant is er flink gesneden, maar ook dat houdt een keertje op.
- De kantineprijzen gaan per 16 oktober omhoog.
- Gelukkig zijn er diverse vrijwilligers opgestaan waar we heel blij mee zijn, maar dat is nog niet voldoende. Er zullen echt meer mensen op moeten gaan staan.
- De vergadering heeft Edwin Boots en Bert de Boer benoemd tot nieuwe bestuursleden. Met deze helpende hand zijn we zeer blij!
- Het bestuur organiseert in april 2019 een extra Ledenvergadering om dan de keuze voor de toekomst te bepalen. Nu is dat nog te vroeg en op de korte termijn zijn er voldoende aanknopingspunten om dit seizoen er wat moois van te maken. Parallel wordt er verder gekeken naar een structurele oplossing.

Bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!