Nieuwe bordsponsor en twee verlengingen - v. v. Alkmaarsche Boys

Nieuwe bordsponsor en twee verlengingen

Nieuwe bordsponsor en twee verlengingen

25 juli 2018 14:30


Wederom een nieuwe bordsponsor (Partycentrum Meereboer) en twee sponsoren, die hun contract met 3 jaar verlengd hebben (Groep Kennemerwaert en The Strip)

Bij Groep Kennemerwaert bent u op het juiste adres voor advies en diensten op het gebied van accountancy, belastingzaken en corporate finance. Met het team van ruim 25 medewerkers staan zij garant voor eersteklas dienstverlening. De kracht ligt in de samenwerking met ondernemers, met name in het midden- en hoger segment van het MKB.

Het kantoor is gevestigd in het hart van Heemskerk, goed bereikbaar vanaf de A9. Vanuit deze plek onderhouden zij al driekwart eeuw uitstekende en langlopende relaties met bedrijven van Texel tot Amsterdam, kortom: in heel Noord-Holland.

The Strip is een van de best bezochte casino’s in Noord-Holland, gevestigd aan de Kanaalkade in Alkmaar.
U kunt hier terecht om eens lekker achter de fruitautomaat te kruipen, een spannend spelletje roulette te spelen of gezellig met uw vrienden de nieuwste spellen in de branche te ervaren, tevens hebben zij nog een gevarieerd aanbod Oldtimers staan.

Een uitnodigende sfeer, een wereld van spanning en een hoge kwaliteit service: al deze elementen zullen u een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Tijdens uw bezoek krijgen al onze bezoekers gratis eten en drinken aangeboden. Een lekker kopje koffie, cappuccino of frisdrank het is allemaal aanwezig.

Spelende gasten kunnen GRATIS parkeren in Alkmaar Overstad.Party Centrum Meereboer

Voor een gezellige avondje uit of een heerlijk etentje kunt u terecht bij Party Centrum Meereboer , Herenweg 81 in Oudorp

Regelmatig worden er ook activiteiten georganiseerd, zoals een jaarlijks Bierfestival, maar ook de voorronde voor het NK Legpuzzel heeft hier plaatsgevonden.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!