Camilla Binnendijk-Ax overleden [update] - v. v. Alkmaarsche Boys

Camilla Binnendijk-Ax overleden [update]

Camilla Binnendijk-Ax overleden [update]

19 april 2018 18:00


Het bestuur heeft bedroefd kennis genomen van het toch plotselinge overlijden van Camilla Binnendijk-Ax, vrouw van William Binnendijk.

Sinds november 2017 is er geheel onverwachts longkanker geconstateerd bij Camilla, nadat zij na aanhoudende klachten op onderzoek ging. De laatste maanden heeft Camilla diverse trajecten ondergaan om deze vreselijke ziekte het hoofd te bieden. De laatste weken werd de situatie al slechter en kwam er begin deze week de droevige boodschap dat zij nog maar kort te leven zou hebben.
Maar dat het zo kort zou zijn was ondanks alles toch weer enorm schrikken toen vanmorgen het bericht kwam. Hoe zo'n mooie zonnige donderdag toch weer heel droevig kan zijn.

Camilla heeft zich jaren geleden vooral ingezet in de redactie van de Boyskoerier, heeft jarenlang kantinedienst gedaan en was actief deelneemster op de klaverjasdrives. Zelfs afgelopen kerst was zij nog aanwezig en ook genoot zij volop van de Muziekquiz, mede georganiseerd door haar schoonvader Twan Rijff. Het zou haar laatste bezoek aan Alkmaarsche Boys zijn.

Wij wensen William, de kinderen Ramona, Deborah, Lorena, de naaste familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. De rood-witte familie huilt deze week wederom, maar de herinneringen zullen ons altijd bij blijven.

[update] Camilla is overgebracht naar het uitvaartcentrum aan de Overkrocht 20 te Alkmaar, waar op dinsdag 24 april gelegenheid is de familie te condoleren van 19.00-19.45 uur. De crematie zal op woensdagmiddag 25 april in besloten kring plaats vinden.
Indien u een kaart wenst te sturen kan dit naar: Piet Heynstraat 77, 1813 ST Alkmaar.

Bestuur
Alkmaarsche Boys
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!