Maandnieuws Boys 3 - v. v. Alkmaarsche Boys

Maandnieuws Boys 3

Maandnieuws Boys 3

28 december 2017 7:45


December

Nadat Boys 3 in november de koppositie verspeelde bleef in december de achterstand op concurrent Zeevogels in stand en werd het net geen Herbstmeister. Er werden 2 slechts wedstrijden gespeeld, 1 voor de competitie en 1 voor de beker, beide werden gewonnen.

 • De eerste wedstrijd was thuis tegen Flamingo’s 2, dit bleek een prima spelend en sportief team van Turkse origine, toch werd er met 5-2 gewonnen. De goals waren van Barry v/d Mosselaar 3, Thijs Lekkerkerker en Richard Wijmans
 • Van de bekerwedstrijd tegen vv Bergen 2 werd verwacht, daar zij een klasse hoger spelen en daar ook nog bovenaan staan, dat het een lastige zou zijn. Dit bleek me te vallen, er werd vrij moeiteloos met 6-3 gewonnen. Goals waren van Barry v/d Mosselaar 4, Thijs Lekkerkerker en Edwin Boots

  

Andere wetenswaardigheden:

 • Boys 3 speelde tegen Flamingo’s 2 een degelijke wedstrijd, het was een uiterst sportieve pot waarin de verdediging stond en alleen gepasseerd werd via 2 prima individuele goals van de Alkmaarse buren.
 • Tijdens de rust was er wat commotie omtrent een al dan niet terecht niet-gegeven penalty voor Barry door scheidsrechter Van den Berg. Barry heeft het gevoel dat hij eerst twee benen moet breken (of in ieder geval 1) om ooit een penalty te krijgen van deze scheids en was daarover zo geïrriteerd dat bij besloot om vrijwillig te gaan wisselen.
 • Gelukkig kwam Barry later weer terug in het veld om nog 2 goals toe te voegen aan zijn toch al indrukwekkende totaal, vooral zijn 2e was een echte Barry-goal (een lob van een meter of 40 over de 1.40m hoge Toz look-a-like).
 • Tegen vv Bergen werd De Oosterhout vereerd met een sporadisch bezoek van voormalig topverdediger Erik Ros, hoewel de Boys 3 verdedigers best een aardig moppie kunnen verdedigen kunnen zij natuurlijk niet in de schaduw staan van dit Boys-icoon.
 • Tegen vv Bergen was Ronald Slenters iets te laat aanwezig, toen bleek dat de aanvoerder dit (al dan niet onbewust) was ontgaan stonden er gelukkig meteen een stuk of 8 spelers klaar om hem daarop te wijzen. Gevolg was uiteraard een wisselbeurtje.
 • De wedstrijd tegen vv Bergen werd geleid door Frank Madder, hij deed dit op zijn welbekende wijze: Eerlijk, oprecht, veel autoriteit uitstralend en foutloos. Mocht Frank ooit nog eens besluiten om te stoppen met voetballen (nog lang niet natuurlijk hoopt een ieder) ligt daar een mooie toekomst voor hem en kan de Boys ook profiteren van deze polyvalente alleskunner.
 • Zelfs de gele kaart voor Jerry de Wit vlak voor tijd voor zijn 17e overtreding die wedstrijd leidde tot vrijwel unanieme adhesie binnen- en buiten de lijnen (inclusief die van Jerry zelf). De vraag rijst wel eens: Wat kan Frank eigenlijk niet? Dat is eigenlijk de enigste vraag waarop Frank zelf geen antwoord weet.
 • Er is geloot voor de volgende bekerronde, op 28 januari staat een uitwedstrijd gepland tegen Zeevogels 2 (ook een klasse hoger uitkomend).
 • Uit de ziekenboeg: Keeper Patrick van Domburg lijkt na een afwezigheid van een aantal maanden weer fit te gaan worden en zal er na de winterstop weer bij zijn. Kevin Duiveman onderging een kijkoperatie en scan aan zijn knie, de uitslag is dat hij in 2018 geopereerd moet gaan worden en er helaas dit seizoen niet bij zal kunnen zijn op het veld.
 • Vaste donderdagavond-gast Bert de Boer heeft de aanvoerder laten weten het beter gaat met zijn lichte hernia, behalve de flipstand mag hij alles weer doen van de dokter.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!