Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Boys verslaat Kennemers met 3-2

3 april 2017 8:45

Alkmaarsche Boys 1 boekte zondag een meer dan terechte overwinning tegen laagvlieger Kennemers maar maakte het zich in de laatste minuten nog onnodig lastig.

De 1e goal was van Pascal Hartog die, na een prima actie van zowel Daniel Mullen als Khalid Ezhar, via beide palen scoorde. Nadat Kennemers nog voor de rust op 1-1 kwam waren het Robert Schutz en Daniel Mullen die na de rust voor 3-1 zorgden. De 2-1 van Robert Schutz was na een afgemeten voorzet van Ferry Duiveman, de 3-1 van Daniel Mullen na een prima sleep langs de keeper.

Door een schoonheidsfoutje van goalie Dennis Pluijmers werd het nog 3-2 maar dat werd ook de eindstand.