Alkmaarsche Boys wint finale van het AFC '34 Wintertoernooi

23 januari 2017 7:45

Door een prima 0-3 overwinning tegen het een klasse hoger acterende AFC '34 won Alkmaarsche Boys de finale van het AFC '34 Wintertoernooi.
De eindstand was al bij de rust bereikt door goals van Steef van Wort, Tom Hofkamp en Jimi Kooge (tegen zijn oude club). Na de rust voerde AFC '34 de druk op maar kwam niet tot scoren, zelfs een strafschop werd nog gestopt door de uitblinkende Dennis Pluijmers.

Op vrijdagavond werd de finale bereikt door de strafschoppen beter te nemen dan DTS, dit na een 3-3 eindstand na 90 minuten.