Alkmaarsche Boys 1 pakt drie punten

20 februari 2006 0:00

Jordy Negenman komt net niet tot scoren

In een attractieve wedstrijd versloeg Zondag 1 Berdos met 2-1. Hoewel Boys 1 goed aan de wedstrijd begon kwam Berdos na vijf minuten al op 0-1 door een doelpunt van Frank Stokman. In de 10e minuut volgde de gelijkmaker. Een snoeiharde vrije trap van een prima spelende Tim Suykerbuyk verdween achter de Berdos-goalie zonder dat deze de bal ooit heeft kunnen zien aankomen: 1-1. De beste kansen in het verdere verloop van de eerste helft waren voor Berdos. Vlak voor rust werd Boys 1 weer sterker wat resulteerde in twee goede kansen.
De rust was nauwelijks voorbij of de bal lag alweer in het Berdosnet. Via een mooi afstandschot van Tim Suykerbuyk kwam Alkmaarsche Boys op een 2-1 voorsprong. Boys 1 had de wedstrijd onder controle, totdat Joris Sostman een fout in de verdediging moest herstellen door een doorgebroken Berdos-aanvaller tot stoppen te dwingen: rood dus.
Tot echte problemen leidde dit niet omdat o.a. Dennis Pluijmers goed stond te keepen.
Bijzonderheid is dat direct na afloop van de wedstrijd Berdos-speler Frank Stokman twee keer geel en dus rood ontving.

Klik op Zondag 1 voor de uitslagen en bijgewerkte stand.
Klik op Persnieuws voor het verslag in de Alkmaarsche Courant.