Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Alkmaarsche Boys-LSVV (1-3)

16 oktober 2016 16:30

Alkmaarsche Boys 1 heeft de goede resultaten van de laatste weken helaas niet voort kunnen zetten. Vanmiddag werd er in eigen huis met 1-3 verloren van LSVV. Namens de gasten opende Den Iseger halverwege de 1e helft de score waarna Khalid Ezhar vlak voor rust voor de gelijkmaker zorgde. In de slotfase van de wedstrijd scoorde Den Iseger voor de tweede maal waarna de eindstand bepaald werd door invaller Van der Leeden.

Alkmaarsche Boys 1 speelt komende donderdag 20-10 opnieuw thuis, al is het dan in de 1e ronde van de KNVB-beker. De tegenstander dan is 4e klasser Succes uit Wieringen.

Meer foto's volgen nog via onze Facebookpagina.