Alkmaarsche Boys verslaat stadsgenoot (4-0)

27 augustus 2016 20:00

Alkmaarsche Boys heeft zich na twee duels al verzekerd van de volgende bekerronde. Na de knappe overwinning van afgelopen week op SV Hoofddorp werd zaterdagmiddag stadsgenoot Jong Holland aan de zegekar gebonden. Op Sportpark Overdie hielden de oranje-zwarten bijna een helft stand tegen de Boys, maar op slag van rust was het Steef van Wort die de score opende voor de thuisploeg.

Direct na de pauze werd die score verdubbeld toen Marcel de Wit een corner van Tom Hofkamp kon binnen werken (zie foto). Hiermee was het verzet van Jong Holland definitief gebroken en dankzij een magistraal afstandsschot (pakweg 30 meter) van Jordy Piek werd het zelfs 3-0. Een kwartier voor tijd was het invaller Tarik Marzak die de eindstand vervolgens op 4-0 bepaalde. Komende dinsdag speelt Alkmaarsche Boys het laatste pouleduel in de beker op bezoek bij VSV in Velserbroek. Hierna kan men zich volledig foucussen op de competitie in 2A die volgende week van start gaat met een uitwedstrijd bij De Blokkers.

Meer foto's volgen op onze Facebookpagina.