Alkmaarsche Boys 1 onderuit tegen koploper (1-4)

6 december 2015 17:15

Het is Alkmaarsche Boys zondagmiddag niet gelukt om koploper RKVV Velsen te verrassen. Onder stormachtige omstandigheden gaf de thuisploeg in de eerste helft uitstekend partij aan de geel-blauwen uit Velsen. Na een vlotte achterstand was het Robert Schutz die met een fraaie goal voor een gelijke ruststand zorgde. Nadat men in de tweede helft met tegenwind in kort tijdsbestek twee goals tegen kreeg was het verzet gebroken, en moest men zelfs nog een goal incasseren (1-4).

Vogende week zondag 13 december speelt Alkmaarsche Boys de laatste wedstrijd voor de winterstop als men op bezoek gaat bij Stormvogels in IJmuiden.

Foto's van Alkmaarsche Boys-RKVV Velsen zijn te bekijken via onze Facebook-pagina.