Nominatie Sportploeg van het jaar van Alkmaar - v. v. Alkmaarsche Boys

Nominatie Sportploeg van het jaar van Alkmaar

Nominatie Sportploeg van het jaar van Alkmaar

23 oktober 2015 12:00


Alkmaarsche Boys zondag 1 is genomineerd voor de prijs: "Sportploeg van Alkmaar 2015"! Deze nominatie is door de jury voorgedragen binnen de gemeente Alkmaar en deze is uiteraard als gevolg van het behaalde kampioenschap het afgelopen seizoen met promotie naar de 2e klasse. Het bestuur is hier net over geinformeerd.

Naast Alkmaarsche Boys zijn Wielervereniging Alcmaria Victrix en Alvoco volleybalteam ICG genomineerd. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op het Alkmaars Sportgala op vrijdagavond 30 oktober tijdens een wervelende avond in sporthal Hoornse Vaart vanaf 19.30 uur, met een show tot 21.30 uur en een aansluitende borrel met muziek.

De vakjury bepaalt voor 75% de uitslag en de overige 25% wordt door de mensen in de zaal bepaald middels een moderne manier van stemmen. Deze avond is gratis, maar vooraf aanmelden is wel gewenst indien er 400 mensen in de zaal kunnen.

Het bestuur is trots op deze nominatie en hopen dan ook samen met u tijdens het gala de overwinning binnen te halen. Dus steun Alkmaarsche Boys deze avond en kom ook naar de Hoornse Vaart!

Verdere info volgt later, maar noteer alvast 30 oktober in uw agenda!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!