Aankondiging klaverjassen 2e seizoenshelft - v. v. Alkmaarsche Boys

Aankondiging klaverjassen 2e seizoenshelft

Aankondiging klaverjassen 2e seizoenshelft

13 januari 2006 0:00Per 5 januari is er een nieuw gevormde klaverjascommissie bij de voetbalvereniging Alkmaarsche Boys, in verband met het afscheid van Ben van Vliet. Deze commissie zal vanaf heden bestaan uit Allard Lodewijks, Adrie Streicher, Arno Polhuis en Joost Haver. Ook oudgediende Aris de Geus zal deze commissie nog aanvullen en ondersteunen tot het eind van het seizoen.

Aangezien de Boys trots mag zijn op trouwe klaverjaskoppels is door deze nieuwe commissie besloten dat er tevens zal worden gekeken naar de totale score die door deze koppels is behaald. Dit zal dus inhouden dat koppels die aan vier van de in totaal vijf gehouden drives hebben meegedaan mee zullen dingen naar de seizoensprijs van 2006, waarbij voorwaarde is dat in ieder geval aan de laatste drive door het betreffende koppel wordt deelgenomen.
Dit dus in tegenstelling tot hetgeen staat vermeld in het jubileumprogrammaboekje!!

De klaverjasdata voor dit seizoen zijn:
- 14 januari aanstaande
- 11 februari 2006
- 11 maart 2006
- 8 april 2006
- 6 mei 2006

Op 6 mei 2006 zal aldus de uitreiking plaatsvinden van de seizoensprijs 2006. Tevens zal op deze avond afscheid worden genomen van alle mensen die de laatste jaren de gezellige klaverjasdrive keer op keer hebben mede georganiseerd.

Zoals bij iedereen ondertussen bekend is het jubileumjaar ook begonnen. Om ook het klaverjassen een feestelijk randje te geven zal op 15 september 2006 een speciale jubileumdrive worden gehouden met prachtige prijzen. Op deze avond verwachten we een grote toeloop van kaartfanaten. Voor deze 15e september zal te zijner tijd een voorinschrijving worden gehouden vanwege de te verwachten grote toeloop. Hierover zult u later in het seizoen nader worden geïnformeerd.

Wij hopen dat een ieder enthousiast zal willen deelnemen aan deze gezellige klaverjascompetitie, maar natuurlijk blijft het altijd mogelijk slechts aan één van de avonden deel te nemen. Want gezelligheid en binding met de vereniging blijven altijd de belangrijkste drijfveren van deze avonden. De prijzen en het fanatisme blijven toch bijzaken.

Tot zaterdag of later……………

De klaverjascommissie in samenwerking met de Jubileumcommissie Overig
(rn/kg)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!