Slag bij Bergen anno 2014 succesvol voor Zaterdag 1 - v. v. Alkmaarsche Boys

Slag bij Bergen anno 2014 succesvol voor Zaterdag 1

Slag bij Bergen anno 2014 succesvol voor Zaterdag 1

28 november 2014 8:00


22 - 11 - 2014
Op een terrein, waar men na al die jaren lagere school eindelijk bevestigd kreeg dat de aarde rond is, mochten de Boys Zaterdagsen aantreden tegen het altijd weer lastige BSV Bergen.

Hoewel we aardig uit de voeten konden op het lastige veld, werd de beruchte BSV guerrilla strijdwijze op dit veld ons bijna fataal. Na tien minuten een discutabele rode kaart, de bal kwam tegen de paal ipv de arm, slechts de grensrechter kon dat zien, want de bal viel ruim 60 cm achter dearmen van de  speler naar beneden…..
De benutte penalty en een uitgespeelde kans deed de Kaabi-brigade rusten met een 2-0 achterstand.
Gelukkig hadden we Bibitelli mee en die wist na vijftien minuten aandringen van ons, met de regelmaat van de klok de stand in 2-3 om te buigen. Een laatste zuchtje conditie en slecht wegwerken van ons, deed BSV nog even hoop geven op een puntje vlak voor tijd.
Echter met 1 seconde te gaan nog bleek adjudant Pauwels nog genoeg kruit te hebben om het hele Bergen kamp omver te kegelen met een kanonskogel van een kleine dertig meter.
Nadat de kruitdamp was opgetrokken volgde een week lang nog een ontwaken met “Jezus wat een goal….” Eindelijk werden de tandjes een goed ontbloot. Hopelijk zaterdag tegen de koploper ook de tandjes erin mannen….

Het talrijke Alkmaarse publiek dank voor de ondersteuning.

 

Was getekend

Paul Hogan

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!