Zaterdag 1 van slag af...

14 november 2014 11:45

Na 3 weken, drie wedstrijden heeft zaterdag 1 een matig resultaat overgehouden. Drie uit drie is niet wat we voor ogen hadden. Sterker nog, het is ook geen goede aftekening van de drie wedstrijden.
Eerst werd er thuis tegen Westzaan aangetreden. Een tamme eerste helft met een oppermachtig Boys, leverde alsnog een brilstand met rust op. Na de rust begon het feest van Bibi, die eindelijk weer mag spelen, pas echt. Drie maal wist hij het net fraai te vinden, 3-0 eindstand en drie punten in de tas. Niets aan de hand uiteindelijk.

Vervolgens togen we naar de boorden van het IJsselmeer om het lastige Dindua te bestrijden. Een echte zaterdagvereniging en ook eentje die in de bovenste contreien meestrijd. Een sterk begin, werd na een kleine twintig minuten uit handen gegeven. Het absolute knollenveld deed onze afwerking geen goeds. Dindua vertrouwd op dit maanlandschap wist in tien minuten een fout af te straffen en voordat we weer bij ons zinnen waren stond de 2-0 ruststand op het bord. Na de rust een gedreven en fanatiek Boys, dat meer last van het veld had dan van de tegenstander. Diverse schotpogingen eindigden met een plons in het IJsselmeer. Er werd ook direct code oranje afgegeven voor de scheepvaart daar.  2-1 door Bibi uit een pingel en een dwalende scheids die meer oog had of wij als begeleiding wel in ons vak bij de dug-out bleven, dan dat hij openlijk natrappen met rood bestrafte. De trainer van de tegenpartij mocht in ieder geval een stuk verder dan wij…
Hoewel het kaartenfestijn voor ons tot drie beperkt bleef, werd dat achteraf nog eens uitgebreid met drie boetes op de Koelmalaan…
De derde wedstrijd was thuis tegen koploper PSZ. Een wedstrijd die zich voornamelijk op het middenveld afspeelde. Bij een van de spaarzame 16 meter situaties een handige spits (of een onhandige back?) en de bal werd op de tip gelegd. 0-1. Daarna voor de derde keer een ambulance dit seizoen, en Arno Baas mocht ‘m gebruiken. Knieschijf uit de kom kunnen we nu ook aan ons medisch dossier toevoegen. Behalve de spaarzame kansen (Bibi miste vanaf de zestien meter en de 25 rebounds mochten en konden er ook niet in) geen verandering in de stand, en zo zakken we (tijdelijk) ietsje op de ranglijst.
Komende weken weer even stevig trainen Boys !!!!!
Arno sterkte met je herstel, en hopelijk ben je weer gauw bij de groep aanwezig!!!