Facebook Toestaan Niet toestaan

Zaterdag 1 pas laat voorbij SRC

19 september 2014 9:00

De tactiek was goed, het verloop niet, maar het resultaat weer wel.

Drie uit twee. Ook de uitslag van deze middag. SRC werd door ons veelvuldige balbezit de eerste helft goed bezig gehouden. De Boys creerden een aantal kansen, maar sprong daar slordig mee om. SRC leek al aardig uitgeput, maar kwam zowaar na 40 minuten in de buurt van onze 16. Een onnodige overtreding werd genadeloos met een vrije trap afgestraft. Hun eerste doelpoging. Rust 0-1.
Na de rust een geduldig Boys dat de lijn van de eerste helft weer oppakte. Een rommelmoment bracht SRC zowaar voor de tweede maal in onze 16 en na 50 minuten een 0-2 op het bord.
Inmiddels werden wissel 2 en 3 ingebracht om het tempo wat meer op te schroeven. De 0-2 had de laatste adem van SRC gekost. Via een kopbal van Jordi, en een knalharde poeier van Kenneth na een weergaloze actie van Tristan over links, kwamen we op 2-2, waarna Cenk in de laatste officiële speelminuut de 3-2 eindstand op het bord toverde.
Zaterdag de topper tegen stadsgenoot AFC’34, de medekoploper…..