AZ Voetbalschool wekelijks bij Alkmaarsche Boys - v. v. Alkmaarsche Boys

AZ Voetbalschool wekelijks bij Alkmaarsche Boys

AZ Voetbalschool wekelijks bij Alkmaarsche Boys

1 september 2014 22:00


Nieuws

Het bestuur is blij met de komst van de AZ Voetbalschool in de regio bij Alkmaarsche Boys. Het afgelopen weekend is de samenwerking overeengekomen nadat Alkmaarsche Boys eerder deze maand was benaderd voor een samenwerking als gastheer.

De AZ Voetbalschool in de regio is gestart in 2012 en biedt de talentvolste E-pupillen uit de regio zicht te laten trainen door AZ en hierdoor zichzelf nog beter te ontwikkelen. De beste voetballers komen mogelijk na het traject in aanmerking voor een plaats bij AZ in de jeugdopleiding onder 12.

Naast Foresters, SVW'27, rkvv DEM, KFC, Zouaven, sv DIOS en HBC is Alkmaarsche Boys nu toegevoegd aan de lijst van clubs waar AZ graag de samenwerking mee aangaat het komende seizoen.

Iedere zondagochtend vanaf a.s. zondag 7 september t/m april 2015 zal vanaf 08.30- 10.30 uur gebruik worden gemaakt van het A-veld voor de AZ Voetbalschool trainingen.
De seniorenteams op zondagochtend zijn hierover geinformeerd. 
Er is ook een mogelijkheid dat jeugdtrainers van Alkmaarsche Boys een bijdrage kunnen leveren op deze ochtenden, maar dat zullen we intern binnen de jeugdcommissie en met de betreffende trainers bespreken via de jeugdcoordinator.

Wij heten AZ welkom op het complex van Alkmaarsche Boys!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!