Beker Alkmaarsche Boys - VVW - v. v. Alkmaarsche Boys

Beker Alkmaarsche Boys - VVW

Beker Alkmaarsche Boys - VVW

22 augustus 2014 16:15


Uitslag 2-1

Donderdagavond is op verzoek van VVW de bekerwedstrijd gespeeld in plaats van zondag 24 augustus. Alkmaarsche Boys speelde op het mooie hoofdveld in een wat gewijzigde opstelling. Een aantal namen, Van den Berg, Hartog, Schutz en Hofkamp, ontbraken door verschillende redenen. Leider Michael Koeleman had zijn huiswerk goed gedaan (vroeger was dit wel eens anders is mij verteld) en zorgde dat wij geen Legia warschau zaken aan de orde hadden.

Alkmaarsche Boys speelde de eerste helft wat rommelig maar kwam wel op een 1-0 voorsprong via een corner, Lars Lennaerts kwam knap voor zijn man. Even later werd het 2-0 door Danny Gouwentak, waar misschien mag worden gezegd dat de keeper niet helemaal vrijuit ging. VVW had ook zeker wel kansen doordat Boys niet altijd goed stond opgesteld. Vlak voor rust kwam VVW door een niet zo handige actie van Dennis Pluijmers op 2-1 via een strafschop.

Na rust stond de organisatie bij Alkmaarsche Boys beter. VVW ging op zoek naar de gelijkmaker maar kwam niet echt tot grote kansen. Alkmaarsche Boys had de mogelijkheden om de score uit te breiden, als zij wat slimmer de kansen hadden uitgespeeld, maar goed dat bewaren ze tot de competitie. Prima plan!

Vervolg beker:
- Volgende week woensdag, 27-8 uit bij Hugo Boys
- Zondag 31 augustus thuis tegen Kwiek ’78.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!