Alkmaarsche Boys 1 verliest van VIOS-W met 2-3

8 november 2005 0:00

Keeper Cees Broekhuijsen.

Een leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer met voldoende kansen voor de Boys en een, na de 0-1, counterend VIOS-W leverde drie punten op voor de gasten. De Boysverdediging heeft er weer drie tegen gehad. Dit lag zeker niet aan Cees Broekhuijsen, die door trainer Cor Smit is uitgeroepen tot man van de wedstrijd.
Het ontbeerde Zondag 1 in de eerste helft aan wat geluk in de afronding. VIOS-W had wel het fortuin aan zijn zijde en scoorde voor rust tweemaal.
Na de 0-2 ruststand kwam de Boys goed uit de kleedkamer. Thijs Lekkerkerker bracht de Boys terug in de wedstrijd (1-2) waarna de mouwen werden opgestroopt. Het wachten was op de gelijkmaker. Die kwam echter niet. Breekpunt was de 1-3 die volgde uit een afgeslagen Boys-aanval en een, niet bestrafte, overtreding op Sander Bijl. Invaller Joris Sostman bracht met zijn treffer de eindstand op het scorebord: 2-3.

Klik op Zondag 1 voor de uitslagen en bijgewerkte stand.
Klik op Persnieuws voor het verslag in de Alkmaarsche Courant.