Boys 3 nieuws januari - v. v. Alkmaarsche Boys

Boys 3 nieuws januari

Boys 3 nieuws januari

30 januari 2014 9:00


Boys 3

Nadat in december de achterstand op koploper Koedijk opliep tot 4 punten werd in januari de draad weer opgepakt. Helaas liep wel de ziekenboeg weer wat voller (lijken de jaren nu toch te gaan tellen of is het slechts botte pech?).

De enige wedstrijd was tegen Alcmaria Victrix, met een aantal uitstekende invallers werd Alcmaria 1-4 verslagen. Aangetekend moet worden dat het ook niet helemaal tegen zat gezien het feit dat Alcmaria 4 keer de lat raakte en een goal onterecht zag afgekeurd. Goals waren van Dennis 2, Ryan en Winfred.

Andere Boys 3 wetenswaardigheden:

- Nieuws uit de ziekenboeg: Niels, Rob en Barry zijn weer terug op de velden en ruiken weer aan hun oude niveau. De heupblessure (gevolgen van veel seks (vroeger)) van Arjan Timmer blijkt hardnekkiger dan gedacht waardoor hij slechts mondjesmaat kan spelen. Ronald Slenters blijft maar doorsukkelen met zijn blessure. Frank Sassen blijft last houden van zijn enkel en wordt in maart geopereerd, wel blijft hij zijn minuten maken. Edwin heeft een spierscheuring opgelopen in zijn kuit en het herstel laat voorlopig nog op zich wachten (de jaren gaan tellen inderdaad).

- Richard speelde een hoofdrol in de wedstrijd tegen Alcmaria, hij slaagde erin 4 opgelegde kansen te missen, een terechte gele kaart te krijgen en kritiek te leveren op supporters (nou eigenlijk op 1 specifieke supporter annex centrale verdediger met de beste trap van Alkmaar en omstreken) die hem van wat zaten te zieken en zelfs geïrriteerd te reageren op zijn beste-vriend-in-het-veld Dennis.

- Richard kennende gaat hij het ongetwijfeld in 1 van de volgende wedstrijden weer rechtzetten door op weergaloze wijze wat goals te maken en zijn totaal van 19 op te vijzelen.

- Dennis maakte tegen Alcmaria 2 prima goals, vooral de 1e was van grote schoonheid, namelijk een ‘Pirlo waardige’ krul in de verre bovenhoek.

- de Invallers bewezen hun waarde tegen Alcmaria. Arjan Huisman speelde een puike helft als laatste man (voor de verdediging, Ryan heerste op het middenveld en maakte nog meer meters dan Dennis Karté (al mist hij zijn souplesse) en Winfred was ouderwets lastig voorin en pakte ook nog een goal mee.

- Ron Bijleveld traint sinds een paar weken mee, ondanks het feit dat Ron geen kruisbanden meer heeft kan een ieder zien dat er nog een vleugje klasse in hem schuilt. Zijn conditie is nog niet helemaal wat het moet wezen maar dat mag geen verrassing zijn na een jaar of 12 afwezigheid op de Boys-velden.

- Frank Madder was de trotse aanvoerder tegen Alcmaria, als een Beckenbauer autoriteit uitstralend heerste hij over de verdediging. Enigste nadeel van de band om Franks’ arm is dat hij nu helemaal denkt het laatste woord te kunnen hebben (scheidsrechters hebben de neiging het daar niet mee eens te zijn, een zekere Boys scheidsrechter al helemaal niet).

- Familie Koeleman enorm veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijden.

- Willem, Moneypenny, Haver sterkte en een spoedig herstel gewenst.

- Heeft u zich al opgegeven voor de Voetbalquiz 28 februari?

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!